Постійний контроль у сфері виробництва і обігу підакцизних товарів та детінізація ринку такої продукції, – один із пріоритетних напрямів роботи оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах.

«Впродовж січня 2016 року в результаті реалізації оперативних матеріалів в рамках проведення операції «Акциз-2016» з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи, що знаходились у «тіньовому» обігу, на суму майже 1,9 млн. грн. З них спирту вилучено на суму 1 млн. 870 тис. грн., а лікеро – горілчаних напоїв – на суму 18,5 тис. грн.», - повідомив перший заступник начальника - начальник оперативного управління ДПІ у м. Черкасах Олександр Кужим.

Протягом січня 2016 року співробітниками оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 2 кримінальних провадження за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст.204 Кримінального кодексу України).

ДПІ у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...