ГУ ДФС у Черкаській області 22 березня запрошує до участі у спеціальному вебінарі з детального роз’яснення порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік.

Нагадуємо, що на виконання частини першої статті 12 Закону України від 7 квітня 2011 року №3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції» зі змінами, особи, уповноважені на виконання функцій держави, зобов'язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік. Ця норма стосується зокрема державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування; органів внутрішніх справ, прокуратури, СБУ, а також посадових осіб юридичних осіб публічного права, які не зазначені в пункті 1 частини першої статті 4 Закону №3206-VI.

Крім того декларацію за звітний період повинні подати (протягом 30 робочих днів із дня закінчення проходження військової служби, або з дня його переходу на військову службу за контрактом) державні службовці які не мали можливості звітувати за 2014 рік та/або 2015 рік у зв’язку із мобілізацією відповідно до указів Президента України з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України.

Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ Початок трансляції – о 10-00 год.

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net

Також радимо переглянути вебінари і відео консультації ГУ ДФС у Черкаській області з висвітлення податкових змін – 2016 та заповнення податкової звітності.

Відео знаходиться на спеціальному каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...