ГУ ДФС у Черкаській області нагадує про проведення 22 березня спеціального вебінару з детального роз’яснення порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік. Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ Початок трансляції – о 10-00 год.

Запрошуємо суб’єктів декларування по Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» взяти участь у заході та поставити свої питання за адресою help_payer@ukr.net

Нагадуємо, що до початку роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, суб’єкти декларування повинні подавати декларації відповідно до статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Згідно частини першої статті 12 Закону України від 7 квітня 2011 року №3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції» зі змінами, особи, уповноважені на виконання функцій держави, зобов'язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік. Ця норма стосується зокрема державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування; органів внутрішніх справ, прокуратури, СБУ, а також посадових осіб юридичних осіб публічного права, які не зазначені в пункті 1 частини першої статті 4 Закону №3206-VI.

Подивитись вебінар у запису можна на спеціальному каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw/feed починаючи з 12-45 год. 22.03.2016.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...