В рамках досудового розслідування кримінального провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) заходами відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Черкаській області, оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області та ГУ НП у Черкаській області задокументований факт передачі неправомірної вигоди (хабара) працівникові слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області. Грошова винагорода в розмірі 10 тисяч гривень призначалась за прийняття останнім рішення про закриття кримінального провадження.

Особу, при спробі передачі неправомірної вигоди (хабара) працівникові фіскальної служби було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у січні ц.р. працівники військової прокуратури Черкаського гарнізону спільно з працівниками ВВБ ГУ ДФС у Черкаській області та оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області задокументували факт передачі неправомірної вигоди (хабара) працівникові фіскальної служби за невжиття заходів з документування їхньої протиправної діяльності з виготовлення та продажу фальсифікату.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...