Вихованці Корсунь-Шевченківської школи-інтернату І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради запросили шефів на творчий звіт.

22 квітня 2016 року в.о. заступника начальника Черкаській митниці ДФС – начальник відділу боротьби з митними правопорушеннями Дмитро Шульга та спеціаліст з розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації Лілією Гордієнко з задоволенням відвідали виставку робіт та концерт художній самодіяльності.

Директор школи Олег Георгійович Бондаренко, зізнається, що уже стало традицією проведення творчих звітів виховних груп, які переросли в марафони дитячої творчості. Зважаючи на необхідність посилення патріотичного виховання, творчий звіт проходив під девізом «Ми – діти твої, Україно

Такі марафони покликані емоційно, творчо, доступно для дітей різного віку виявити свої патріотичні почуття, змалювати свою любов до Батьківщини, до родини, до матері, відчути радість, задоволення та причетність до історії рідного краю.

Кожна дитина долучилася до підготовки та проведення концертної програми, виготовлення декорацій, запрошень, оголошень, чи пошиття сценічних костюмів, розучування пісень та декламації віршів, інсценізації творів. А свою індивідуальність учні проявили підготовці виставки творчих робіт. Чого тут тільки не було! І державні символи, зроблені із круп та зерен, і панно «Єдина Україна», виготовлене із кольорових стрічок, і вишиті картини бісером та хрестиком, і барвисті квіти «квілінг», картини, намальовані маленькими художниками. Митники поділились враженням: «Не передати словами гаму почуттів, що охоплювало глядачів під час виступу артистів на сцені. Кожен клас у школі – особливий, а кожна дитина – індивідуальність!»

Відвідувачі цього заходу разом з юними авторами подорожували сторінками історії Української Держави від часів правління українського гетьмана Богдана Хмельницького до сьогодення. Діти зуміли передати, що з кожним століттям мужність, патріотизм та відвага нашого народу лише зростали і кріпли. Про це свідчить героїзм воїнів АТО. В своїх виступах діти прославляли велич та могутність Батьківщини. А у піснях та віршах звучав заклик до миру та дружби всіх націй та народностей.

Фотографії: https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/posts/651831341637418

Головне управління ДФС у Черкаській області,
Відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...