За повідомленням управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Черкаській області у квітні було проведено 7 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами щодо дотримання вимог чинного законодавства. Виявлено факти зберігання прозорої рідини з характерним запахом спирту в пластиковій тарі, зберігання (продажу) немаркованих марками акцизного податку алкогольних напоїв та тютюнових виробів. До порушників будуть застосовані фінансові санкції в розмірі 238 тис.грн. З початку року на сьогодні платники Черкаської області сплатили 268,8 млн.грн. акцизного податку. У тому числі 179,8 млн.грн. акцизу перераховано до Державного бюджету України; 88,8 млн.грн. – до місцевих бюджетів. За п’ять місяців очікується надходження 294 млн.грн. акцизного податку, з них 113,9 млн.грн. – до місцевих бюджетів. За 5 міс. минулого року надійшло 198,2 млн.грн. акцизу; 69,1 млн.грн. з яких – до місцевих бюджетів

Як поінформували в юридичному управлінні ГУ ДФС у Черкаській області у січні – квітні п.р. на користь фіскальної служби області у судах вирішено 54 справи на суму 23,9 мільйони гривень. За результатами проведеної позовної роботи до бюджетів усіх рівнів надійшло 5485,25 тис.грн., в тому числі внаслідок стягнення в судовому порядку податкового боргу – 815,63 тис.грн.; внаслідок самостійної сплати податкових зобов’язань після набрання законної сили рішеннями судів – 1 665,96 тис.грн. та 3 003,66 тис. грн. від процедури банкрутства. За 4 місяці п.р. від платників надійшло 96 первинних скарг з оскарженням 144 повідомлень-рішень на суму 65,5 млн.грн. Розглянуто з початку року 94 первинні скарги на суму 56,2 млн.грн. Скасовано повністю та частково 31 рішення на 2,3 млн.грн.

В провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області у січні – квітні п.р. перебувало 86 кримінальних проваджень. Закінчено 23 досудові розслідування, з яких 9 – з обвинувальним актом, 1 – направлено до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності. Відшкодовано 619 тис.грн. збитків. Направлено за підслідністю 4 кримінальні провадження, приєднано до інших – 4.

Відділ внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Черкаській області провів 75 службових розслідувань і перевірок, в результаті яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 43 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 42 працівника фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 8 звільнено з органів ДФС. 19 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...