За інформацією управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області, проведеними у січні – квітні 2016 року перевірками встановлено 2135 випадків використання незареєстрованих найманих працівників; легалізовано 4187,3 тис.грн. доходів та донараховано 628,1 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Крім того 92 черкащанина, що провадили діяльність без реєстрації, залучено до державної реєстрації із сплатою 17,8 тис. грн. податків.

За чотири місяці поточного року проведено 34 перевірки з повноти нарахування та сплати податку на доходи фізосіб. Донараховано 2922,1 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб, до бюджету надійшло 657,6 тис. грн. ПДФО.

В результаті спільних заходів територіальних органів фіскальної служби та місцевої влади керівники 241 підприємство та 179 підприємців – фізичних осіб, які виплачували своїм працівникам зарплати, менші за передбачений законодавством мінімум або на рівні мінімуму, підвищили рівень оплати праці. Таким чином бюджет отримав додаткових 508,7 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб.

Також звітного періоду за участі фіскальної служби області робітники отримали 4671,6 тис.грн. заборгованої зарплати. За рахунок цього місцеві бюджети одержали додаткових 1161 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб. Зокрема погасили зарплатні борги перед працівниками шість підприємств державної форми власності на загальну суму 2177,6 тис.грн.

Нагадуємо, з 1 січня 2016 року податок на доходи фізичних осіб справляється за єдиною ставкою 18 відс. Також із суми доходу утримується військовий збір за ставкою 1,5 відс. Єдиний внесок з 1 січня ц.р. справляється за ставкою 22 відс. до бази нарахування на фонд оплати праці. Утримання внеску із заробітної плати працівника не проводиться.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...