У липні 2016 року (за червень) страхувальники – роботодавці вперше подаватимуть оновлений звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (форма №Д4 (місячна). Зміни до Форми звіту та порядку його заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.04.2016 №441, який зареєстровано у Міністерстві юстиції України 06.05.2016 за №682/28812.

Завідувач сектору адміністрування єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко нагадала, що роботодавці, які виплачують грошове забезпечення, зобов'язані в таблиці 6 додатка 4 до Порядку формувати та подавати відомості про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) у звітному місяці також за осіб із числа військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової та альтернативної служби), осіб рядового і начальницького складу, у розрізі кожної застрахованої особи.

Такі відомості формуються з кодом категорії застрахованої особи «31» (військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), особи рядового і начальницького складу).

Отже при формування звіту за червень 2016 року за осіб із числа військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової та альтернативної служби), осіб рядового і начальницького складу роботодавець формує та подає таблицю 4 та таблицю 6 до Порядку в у розрізі кожної застрахованої особи.

Радимо роботодавцям переглянути актуальний вебінар ГУ ДФС у Черкаській області на тему заповнення та подання нового звіту з єдиного внеску. Відео, опубліковане на каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube, можна переглянути тут:

Зразок заповнення таблиць звіту (форма №Д4) та відповіді на всі питання учасників вебінару читайте за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/254567.html

Додаткові запитання ставте у коментарях до відео або за адресою проекту help_payer@ukr.net

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...