47-річний житель Черкас, який систематично займався незаконним придбанням, зберіганням, транспортуванням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв, опинився на лаві підсудних. В ході досудового розслідування слідчим управлінням фінансових розслідувань головного управління ДФС у Черкаській області було встановлено, що за період з листопада 2015 року по березень 2016 року правопорушник реалізував 1 300 літрів фальсифікату на суму 52 тисячі гривень.

Під час обшуку за місцем проживання та в автомобілі фігуранта співробітниками податкової міліції було виявлено та вилучено з незаконного обігу майже 500 літрів водно-спиртової суміші у пластикові тарі.

За висновками експертного дослідження зразки вилученої підакцизної продукції – спиртова суміш міцністю від 33,53% до 37,08% та за органолептичними та фізико-хімічними показниками не відповідає вимогам ДСТУ.

За цим фактом Соснівським районним судом м. Черкаси черкащанину винесено вирок – штраф 17 тисяч гривень зі знищенням незаконно виготовленого фальсифікату.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...