В рамках операції «Акциз-2016» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів), співробітники податкової міліції Черкаської області викрили місце нелегального зберігання та продажу фальсифікованих алкогольних напоїв на території садово-дачного кооперативу в Звенигородському районі. Було встановлено, що місцевий житель, раніше судимий за вчинення аналогічного злочину, в орендованому дачному будинку організував склад зі зберігання незаконно виготовлених алкогольних напоїв. В подальшому реалізовував фальсифікат за ціною 200-250 гривень за п’ятилітрову пластикову пляшку.

В результаті проведених обшуків було виявлено та вилучено з незаконного обігу 1 250 літрів водно-спиртової суміші у пластиковій тарі. Вартість вилученої підакцизної продукції попередньо оцінено у 125 тисяч гривень.

Слідчі дії стосовно організатора незаконної діяльності тривають. Вживаються заходи щодо встановлення джерел походження вилучених алкогольних напоїв.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...