Начальник оперативного управління головного управління ДФС у Черкаській області полковник податкової міліції Олег Дерев’янко поінформував про результати роботи податкової міліції Черкаської області в рамках операцій «Акциз-2016» та «Рубіж-2016».

Заходами податкової міліції припинено діяльність 6 цехів, які займалися незаконним виготовленням паливно-мастильних матеріалів та лікеро-горілчаних виробів. В межах операції «Акциз-2016» з незаконного обігу вилучено товари підакцизної групи на загальну суму 11,4 млн. грн., зокрема алкогольні напої на суму понад 1 млн. грн., спирт на 2,4 млн. грн., паливно-мастильні матеріали на 6 млн. грн. та транспортні засоби майже на 2 млн. гривень. За фактами незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизної продукції розпочато 12 кримінальних проваджень.

У рамках операції «Рубіж-2016», яка була запроваджена з метою  упередження кримінальних та інших правопорушень у митній сфері,  за 6 місяців 2016 року вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму понад 1,6 млн. гривень. За рішеннями судових органів за порушення митних правил конфісковано товарно-матеріальні цінності на понад мільйон гривень. Звітного півріччя у результаті вжитих профілактичних заходів (коригування митної вартості товарів) додатково спрямовано до державного бюджету України митних платежів на загальну суму 404 тис. гривень.

Також за півроку за матеріалами оперативних працівників ГУ ДФС у Черкаській області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань розпочато 42 кримінальні провадження, у тому числі – 26  за «тяжкими» статтями Кримінального кодексу України. Ліквідовано 2 «конвертаційних центри», загальний обіг проконвертованих коштів по яких складає 99,5 млн.гривень. Розпочато 11 досудових розслідувань, пов’язаних з привласненням (розкраданням) бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем переможцями тендерних закупівель на загальну суму 12 млн.гривень.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...