Як поінформував начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа, за вісім місяців ц.р. Черкаська область спрямувала до бюджетів усіх рівнів 4428,3 млн. гривень податків і зборів, що у 1,6 раза більше відповідного минулорічного показника. У тому числі до загального фонду державного бюджету зібрано 1966,5 млн.грн. До місцевих бюджетів надійшло 2461,8 млн.грн.

М.Криштопа відмітив, що порівняно з фактом минулого року у поточному, у співставних умовах, до державного бюджету зібрано більше на 700 млн.грн., податків і зборів, або на 64,9%. До місцевих бюджетів надійшло на 833,6 млн.грн., або на 51,2% більше.

Зокрема, за 8 місяців п.р. платники Черкаської області сплатили 1675,6 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. У тому числі 418,9 млн.грн. ПДФО перераховано до державного бюджету України, 1256,7 млн.грн. – до місцевих бюджетів. З початку року зібрано 701,8 млн.грн. податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів. Окрім того платниками перераховано 205 млн.грн. податку на прибуток до державного бюджету і 47,2 млн.грн. податку до місцевих бюджетів. Сплачено 145,6 млн.грн. військового збору.

Платники, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 353,3 млн.грн. єдиного податку – на 128,5 млн.грн. або у 1,6 раза більше, ніж минулого року. Земельний податок та орендна плата перерахована в сумі 458 млн.грн. – більше на 139,2 млн.грн. (у 1,4 раза)

Також сплачено 1589,9 млн. гривень єдиного соціального внеску. Крім того платникам на рахунки відшкодовано 315,7 млн.грн. податку на додану вартість.

Керівник ГУ ДФС Черкащини подякував платникам податків і зборів Черкаської області за відповідальне ставлення до сплати податків.

Він подякував платникам і за співпрацю з органами фіскальної служби та зазначив, що у серпні до місцевих бюджетів надійшла найбільша за весь час сума податків – 413,3 мільйони гривень.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...