Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, за 9 місяців п.р. відділом проведено 818 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Відбулось 134 службових розслідування і перевірки, в результаті яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 81 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 72 працівника фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 21 звільнений з органів ДФС. 21 працівникові винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

До органів прокуратури направлено 16 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 5 кримінальних проваджень відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 3 працівникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 367 ч.2 КК України, на даний час матеріали кримінального провадження направлені до суду. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, та судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Також задокументовано 2 факти передачі громадянами неправомірної вигоди (хабара) працівникам фіскальної служби. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінальних правопорушень та розпочато 2 кримінальні провадження за ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Трьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст.369 ч.3 КК України.

Крім того військовою прокуратурою Черкаського гарнізону та Управлінням ГУ Національної поліції в Черкаській області направлені до суду м.Черкаси три обвинувальні акти відносно осіб, які вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ст.369 ч.3 КК України, для прийняття відповідного рішення.

За 9 місяців 2015 року було проведено 744 профілактичні заходи з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Відбулось 133 службові розслідування та перевірки, керівництву місцевих органів ДФС області внесено 101 подання для вжиття заходів реагування відносно підпорядкованих працівників. 89 працівників було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 21 – винесено офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

Робота по упередженню та виявленню кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці триває.

ГУ ДФС у Черкаській області просить підприємців, громадські організації та небайдужих громадян повідомляти про відомі їм випадки неправомірних дій та/або вимог з боку посадових осіб ДФС за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...