Головне управління ДФС у Черкаській області забезпечує позитивну динаміку надходжень до бюджетів. Рівень 2015 року перевищується щомісяця.

Так, темп збору до загального фонду державного бюджету, у співставних умовах з урахування переходу великих платників податків на облік в Центральний офіс ВПП, за 9 місяців п.р. склав 167%.

На сьогодні до місцевих бюджетів надійшов третій мільярд гривень податків, тоді як за весь минулий рік місцеві бюджети отримали менше – 2,7 млрд.грн.

Рівня всього 2015 року надходження до місцевих бюджетів досягнуто ще 27 вересня 2016 року. «Тобто ми забезпечуємо випередження торішніх показників щонайменше на квартал. Приріст до місцевих бюджетів спостерігається у всіх районів області», – заявив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

За його словами, в результаті ефективної співпраці з бізнесом та переформатування й удосконалення роботи з адміністрування податків фіскальна служба області вийшла за збором доходів до державного бюджету на рівень минулого року. «Але ж торік цей збір становив 2,7 млрд.грн. з надходженнями податків від великих платників, які з цього року обліковуються і сплачують податки в Офісі великих платників. А поточного року збір становить 2 млрд.грн. без сплати великими платниками. Різниця у 700 млн.грн. – акцизний податок, перерахований виробником підакцизних товарів ТОВ «НГК», – розказав М.Криштопа.

Ще один показник якості роботи служби – значне зростання надходжень основного бюджетоформуючого платежа для місцевих бюджетів – податку на доходи фізичних осіб. Надходження за 9 місяців 2016 року збільшились більш ніж на півмільярда гривень до 1,5 млрд гривень. Це відбулося, в першу чергу, за рахунок легалізації зарплат, адже номінальна зарплата на Черкащині зростає щомісяця і зросла з початку року майже на 25 відс.

Він підкреслив, що вказаних успіхів досягнуто на фоні проведеної оптимізації чисельності працівників ДФС у Черкаській області.

«Ми не допустили погіршення інтенсивності та ефективності нашої роботи. Навпаки, перенесли акценти на публічність та прозорість нашої роботи й організували предметне неформальне спілкування з бізнесом і громадськими організаціями. Ми зустрічаємось і співпрацюємо постійно, бачимо проблемні питання і оперативно їх вирішуємо. У нас немає протистояння, непорозумінь. Є багато спільної роботи. Щодо питань, які ми отримуємо, це у більшості технічні питання або пропозиції по законодавчих змінах» – відмітив керівник фіскальної служби області.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...