27 жовтня в Головному управлінні ДФС у Черкаській області відбулася урочиста зустріч з нагоди повернення працівників податкової міліції із зони проведення Антитерористичної операції, які з несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду протягом останніх 4 місяців.

Підполковник податкової міліції Геннадій Федірко, майор податкової міліції Євгеній Кукла, майор податкової міліції Іван Сук та майор податкової міліції Микола Гребенюк за власним бажанням несли службу в небезпечних для життя умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країні. Перебуваючи у підпорядкуванні підрозділу податкової міліції «Фантом» у Донецькій та Луганській областях, вони достойно представили Черкаську область.

З поверненням без втрат співробітників податкової міліції привітав в.о. першого заступника начальника ГУ ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко, який у своєму вітальному слові подякував колегам за вірність присязі, гідне виконання службових обов’язків та відданість українському народу.

За традицією за зразкове виконання службових обов’язків, професіоналізм та відданість справі Геннадій Федірко, Євгеній Кукла, Іван Сук та Микола Гребенюк отримали від колег Почесні грамоти «Кращий працівник фіскальної служби області». Раніше Почесними грамотами «Кращий працівник фіскальної служби області» відзначено майора податкової міліції Івана Салівончика, прапорщика податкової міліції Богдана Мельника, старшого прапорщика податкової міліції Сергія Бойка (у липні 2015 року); лейтенанта податкової міліції Сергія Охріменка, лейтенанта податкової міліції Дмитра Томенка та лейтенанта податкової міліції Сергія Мельника (у червні п.р.).

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...