19 листопада, в рамках розслідування кримінального провадження за ч.2 ст. 3641 КК України, співробітники податкової міліції спільно з працівниками Національної поліції та прокуратури Черкаської області одночасно провели обшуки в п’яти закладах Черкас, які надавали послуги з доступу до азартних ігор. Вилучено гральну апаратуру та комп’ютерну техніку, що використовувалася для незаконної діяльності.

Було встановлено низку підприємців, причетних до організації діяльності мережі незаконних гральних закладів – інтерактивних клубів під різними торговими марками. Внаслідок оперативно-слідчих заходів припинено діяльність двох ігрових закладів на вулиці В’ячеслава Чорновола, та по одному – на вулиці 30-річчя Перемоги, бульварі Шевченка та проспекті Хіміків.

Співробітники податкової міліції вилучили 76 одиниць техніки вартістю 1 млн. 520 тис. гривень та 32 тис. 800 гривень готівки, отриманої внаслідок здійснення незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. Вирішується питання про арешт вилученого майна.

Триває досудове розслідування кримінального провадження.

Нагадаємо, з 2009 року в Україні заборонений гральний бізнес та участь в азартних іграх. До порушників чинне законодавство передбачає застосування фінансових санкцій у розмірі 8 тисяч мінімальних заробітних плат (у 2016 році ця сума становить 11 мільйонів 24 тисячі гривень) з конфіскацією грального обладнання, а прибуток від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до державного бюджету.

Головне управління ДФС у Черкаській області
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...