Бізнес та громадськість Черкащини поінформували Раду бізнес-омбудсмена  про ключові проблеми, які заважають їм працювати.

У черговій зустрічі керівництва головного управління ДФС у Черкаській області і Черкаської митниці ДФС з представниками бізнесу та громадськості взяв участь інспектор Ради бізнес-омбудсмена Володимир Куценко.

Він розповів про головні завдання, які стоять перед Радою, про результати роботи за підсумками 10 місяців п.р. та питання, з якими звертаються підприємці. В.Куценко розказав, як подати скаргу бізнес – омбудсмену, ознайомив з порядком розгляду скарг та поінформував про комунікацію з Радою. Детальну інформацію можна дізнатись та скаргу подати просто через сайт Ради https://boi.org.ua/

Присутні на зустрічі підприємці, керівники підприємств і громадських організацій наголошували на необхідності встановлення чітких і зрозумілих правил роботи для бізнесу. Порушувались питання  повноважень контролюючих органів при проведенні перевірок, вдосконалення порядку прийняття  та розгляду законопроектів,  усунення неоднозначності трактування законодавчих норм, державний контроль роботи монополістів, наслідки збільшення  мінімальної заробітної плати, тощо.

Підприємці та керівники громадських організацій закликали Раду обов’язково довести до керівництва держави проблемні питання, які заважають їм працювати, особливо підкресливши нагальність якнайшвидшого прийняття змін до податкового законодавства, з обов’язковим врахуванням наданих платниками зауважень і пропозицій.

Начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа та в.о.начальника Черкаської митниці ДФС Микола Сергієнко підкреслили, що в Черкаській області у фіскальної служби з платниками склались нормальні робочі стосунки. Підприємницькі організації області потужні й активні, і фіскальна служба з ними на постійному зв’язку. Громадська рада при фіскальній службі дієва і неформальна. Всі проблемні питання, які виникають в роботі бізнесу і належать до компетенції ДФС в області, вирішуються одразу і оперативно.

Зустрічі керівництва фіскальної служби з бізнесом та громадськість проводяться на виконання доручення Прем’єр – міністра України Володимира Гройсмана щомісяця.

Головне управління ДФС у Черкаській області

сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...