Наказом Державної фіскальної служби України від 14.12.2016 №1019 затверджено нову редакцію Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, які дозволені до використання суб’єктами господарювання усіх форм власності.

Оновлений Державний реєстр містить перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена. Загальна кількість моделей – 146.

З реєстром та коментарем до нього можна ознайомитись за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html

Також звертаємо увагу на те, що згідно з вимогами Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та з врахуванням положень Інструкції про порядок організації та здійснення валютно-обмінних операцій на території України, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 12.12.2002 №502, суб’єкти господарювання, які здійснюють операції з купівлі – продажу готівкової іноземної валюти, зобов’язані з 17 грудня 2016 року застосовувати реєстратори розрахункових операцій.

За незастосування РРО передбачено застосування фінансових санкцій та накладення адміністративного штрафу.

Позицію Національного банку України з даного приводу можна прочитати тут: https://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=40920121&cat_id=55838

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...