У ході операції «Акциз-2017» працівники податкової міліції встановили громадянина, який налагодив в районних центрах області реалізацію дизпалива на чотирьох незаконно облаштованих заправках без необхідних дозвільних документів.

АЗС були обладнані пластиковими ємностями, насосним обладнанням та паливно-роздавальними кранами, що взагалі не пристосовані для використання при зберіганні та збуті паливно-мастильних матеріалів.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне придбання з метою збуту, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів) на підставі ухвал суду проведено обшуки на чотирьох АЗС та в вантажному автомобілі з напівпричепом – цистерною, що використовувався фігурантом провадження для транспортування дизпалива.

У результаті проведених п`яти обшуків було виявлено та вилучено понад 20 тонн дизельного палива, вантажний автомобіль з цистерною, а також обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого становить майже 1,4 млн. гривень.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...