Майже 700 мільйонів гривень податків і зборів надійде (збір) до зведеного бюджету від Черкаської області у січні за розрахунками фіскальної служби. Це удвічі більше в порівнянні з січнем минулого року. На сьогодні збір податків перетнув півмільярдну позначку і становить 534,1 млн.гривень.

Очікуваний збір до загального фонду державного бюджету – 377,8 млн.грн. До місцевих бюджетів надійде 312,9 млн.грн., тоді як за січень 2016 року місцеві бюджети отримали у 1,5 раза менше – 214,2 млн.грн. Також очікується 194 млн. гривень єдиного соціального внеску. Про це поінформував начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

Він відмітив, що фіскальна служба Черкаської області забезпечує стабільне надходження податків до бюджетів і позитивну динаміку надходжень. В умовах реформування та скорочення чисельності працівників та незважаючи на перехід з початку минулого року великих платників на облік до центрального офісу великих платників податків, ДФС в області за минулий рік фактично забезпечила виконання тринадцяти місяців. За 2016 рік до зведеного бюджету зібрано 7,2 мільярди гривень податків і зборів, додаткові надходження зведеного бюджету склали 500 мільйонів гривень. А місцеві бюджети за минулий рік отримали додаткових 1,3 мільярди гривень податків.

Керівник фіскальної служби області подякував платникам за сумлінне ставлення до сплати податків і відмітив, що в свою чергу головне управління у зв’язку із змінами до податкового законодавства оперативно і широко доводить до платників податкові новації – 2017. «Ми перші в Україні провели безкоштовний навчальний вебінар з коротким оглядом чотирьох законів, якими внесені зміни до Податкового кодексу. На сьогодні уже проведено 7 надзвичайно актуальних безкоштовних вебінарів, які уже мають сто тисяч переглядів. Ми перші, хто запустив сервіс онлайн-відповідей для платників і на сьогодні обслуговуємо усіх бажаючих та відкриті для кожного платника за адресою help_payer@ukr.net та на каналі «Допомога платнику» в YouTube», – заявив Максим Криштопа.

Щодня виходять роз’яснення, коментарі та роздаткові матеріали ГУ ДФС у Черкаській області для платників і працює електронна скринька для онлайн спілкування.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...