Актуальний коментар і презентація першого заступника начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Миколи Гріднєва щодо заповнення податкових накладних з березня 2017 року.

Згідно з п.3 Порядку заповнення податкової накладної, податкові накладні за новою формою (у редакції наказу №276) реєструються з 1 березня, та з метою створення комфортних умов для платників та для доопрацювання програмного забезпечення, згідно коментаря Державної фіскальної служби України (http://sfs.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/287890.html) податкові накладні/розрахунки коригування прийматимуться до реєстрації в ЄРПН за новою формою починаючи з 16 березня 2017 року.

Основна тема – зазначення коду товару за УКТ ЗЕД, послуги за ДКПП та коду виду діяльності сільськогосподарського товаровиробника.

Відео розміщено тут:

Завантаження презентації за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/288607.html Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

Також Микола Гріднєв нагадав, що податкову декларацію з ПДВ платники подаватимуть по строку 20 березня 2017 року за лютий за «старою» формою. А відео огляд декларації нової форми, яку платники подаватимуть за березень у квітні, вийде згодом.

Підписатися на канал проекту «Допомога платнику» можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Слідкуйте за анонсами. Ми працюємо для вас!
Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...