За два звітних місяці платники Черкаської області перерахували до бюджету 505,8 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 135,6 млн.грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. А за три місяці поточного року надходження єдиного внеску складуть майже 800 млн. гривень, що в 1,4 раза або на понад 200 млн.грн. більше від показника 1 кварталу минулого року.

На сьогодні є 605,4 млн. гривень. Про це повідомив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

За його словами, на цьогорічне зростання надходженння внеску є результатом підвищення заробітних плат в регіоні, а також розширення кола платників єдиного внеску і приєднання до сплати внеску фізичних осіб – підприємців на загальній системі оподаткування.

Начальник головного управління фіскальної служби області зазначив, що цьогорічні надходження внеску виходять на рівень 2015 року. За два місяці позаторік надійшло 552,7 млн.грн. внеску, за перший квартал – 860 млн.грн. «Таку тенденцію маємо незважаючи на удвічі меншу, порівняно з 2015 роком ставку ЄСВ та на перехід ще з минулого року крупних платників на облік до офісу обслуговування великих платників ДФС України», – підкреслив він.

Позитив спостерігається по всіх податках із заробітної плати. Так, за січень – лютий п.р. платники Черкаської області сплатили майже півмільярда млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. 123,3 млн.грн. ПДФО (25%) перераховано до державного бюджету України, а 369,8 млн.грн. (75 відс.) – до місцевих бюджетів. Податок на доходи фізичних осіб залишається податком номер один за обсягом надходжень. За два місяці його частка у доходах зведеного бюджету становить склала 34%, місцевих – 50 відсотків.

В 1,4 раза або на 12 млн.грн. більше надійшло військового збору за два місяці цього року. Частка збору у доходах державного бюджету становить 5%. За квартал очікується надходження 60,5 млн.грн. військового збору – на 17,5 млн.грн. більше, ніж відповідного періоду минулого року.

Загалом в Україні за даними Державної фіскальної служби України приріст податку та збору на доходи фізичних осіб забезпечений на 27,5% (+2,2 млрд. грн.). Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 24,6 млрд. гривень.

Головне управління ДФС у Черкаській області?
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...