По строку 20 березня 2017 року платники податку на додану вартість востаннє подали декларацію (за лютий) за «старою» формою. За новою формою (у редакції наказу №276) декларація подаватиметься за березень по строку 20 квітня 2017 року.

Пропонуємо переглянути на каналі «Допомога платнику» анонсований коментар і презентацію першого заступника начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Миколи Гріднєва щодо змін у формі податкової декларації з податку на додану вартість.

Завантаження презентації за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/289902.html Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

Також Микола Гріднєв нагадав, що з 21 березня 2017 року протягом п’яти календарних днів приймаються заяви для реєстрації отримувачів бюджетної дотації. Форма подання заяви – паперова і електронна. Платники, які подаватимуть електронну заяву через Електронний кабінет платника мають для цього 5 днів (21-25 березня), а ті, хто подаватиме у паперовому вигляді до центрів обслуговування платників – мають фактично чотири повні дні, оскільки ЦОПи у суботу працюють до 13-00 год.

На попередні запитання платників спікер роз’яснив, що обсяги постачання с/г товарів у заяві зазначаються без податку на додану вартість. При складенні додатка 9 платникам треба бути особливо уважними при заповненні обсягів постачання сільськогосподарських товарів, і не буде зайвим звернутись до норм Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України». Відео огляд «Дотація для сільгосптоваровиробників у 2017 році» можна переглянути тут

На запитання платників висвітлено і заповнення у податковій накладній умовних кодів товарів, які оприлюднені 14 березня на офіційному порталі ДФС України, у розділі «Довідники».

Підписатися на канал проекту «Допомога платнику» можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Ми працюємо для вас!
Головне управління ДФС у Черкаській області
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...