За повідомленням відділу обслуговування платників ГУ ДФС у Черкаській області кількість зареєстрованих платників податку на додану вартість на 1 березня 2017 року становила 5953. Для порівняння: на 1 березня 2016 року платниками ПДВ були зареєстровані 5662 особи.

За січень – лютий ц.р. 70 платників Черкаської області отримали бюджетне відшкодування податку на додану вартість грошовими коштами на загальну суму 93,8 млн.грн. За січень – лютий 2016 року сума бюджетного відшкодування склала 150 млн.грн. 58 платникам.

Збір податку на додану вартість за січень-лютий ц.р. в Черкаській області порівняно з відповідним періодом 2016 року збільшився на 299,2 млн.грн. або у 3,3 рази і склав 428,5 млн. гривень.

Як поінформували в юридичному управлінні ГУ ДФС у Черкаській області цього року на розгляді в судах знаходяться 3 справи за позовами платників про стягнення бюджетної заборгованості з ПДВ на суму 2,8 млн.грн. – провадження по всіх справах порушені у минулих роках.

Загалом у січні – лютому п.р. на користь фіскальної служби області у судах вирішено 61 справу на суму 32,4 млн. гривень. За результатами проведеної позовної роботи до бюджетів усіх рівнів надійшло 4 млн.грн., в тому числі внаслідок стягнення в судовому порядку податкового боргу – 2,1 млн.грн. та 1,8 млн. грн. від процедури банкрутства.

За два місяці поточного року від платників надійшло 24 первинні скарги з оскарженням 29 повідомлень-рішень. Розглянуто 60 скарг на суму 20 млн.грн. Скасовано 7 рішень на 17,2 тис.грн.

Нагадаємо, що з 1 квітня діятиме новий порядок надання податкових консультацій. Завтра вийде і буде поширений у засобах масової інформації детальний коментар з даного приводу. Також рекомендуємо дізнатись більше про порядок проведення перевірок у 2017 році, оскарження рішень та погашення податкового боргу – дивіться актуальний коментар начальника юридичного управління Головного управління ДФС у Черкаській області Сергія Гришка:

Тези: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/281240.html

Додаткові питання можна поставити у коментарях до відео або на адресу help_payer@ukr.net

Переглянути 15 актуальних відео оглядів фахівців ГУ ДФС у Черкаській області та підписатись на канал «Допомога платнику» можна за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Чекаємо питань для висвітлення за адресою проекту «Допомога платнику» help_payer@ukr.net

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...