Визначено переможців акції «Підпишись на 2017 рік і отримай приз!», яка проводилась в рамках передплатної кампанії журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори».

Їхній перелік оприлюднений у 10 березневому номері журналу «Вісник».

Головне управління ДФС у Черкаській області та філія ДП «СВЦ» у Черкаській області вітають переможців – платників з Черкаського краю.

Цього року їх 11 – з Черкас, Ватутіне, Шполи, Чигирина і Чигиринського району, Жашкова, Уманського, Монастирищенського і Маньківського районів області.

ДП «СВЦ» у Черкаській області нагадує, що усі передплатники журналу забезпечені першокласним консультаційним обслуговуванням і пропонує направляти свої запитання з оподаткування та діяльності на адресу cherkasy@visnuk.ua

Також за інформацією ДП «СВЦ» у Черкаській області передплатна ціна «Вісника» залишається у розмірі 176 грн. за місячний комплект (чотири журнали + професійний додаток + доступ до електронної версії та архіву номерів «Вісника») лише до 1 липня 2017 року. З липня вартість зросте до 250 грн. за місячний комплект.

У зв’язку з цим ДП «СВЦ» у Черкаській області пропонує платникам оформити у березні – квітні ц.р. передплату наперед до кінця року по 176 грн. на місяць. Таких передплатників філія журналу підключає (в якості бонусу) до постійного інформаційного обслуговування – оперативної розсилки податкових новин на електронні скриньки.

Звертатись за додатковою інформацією та з питань передплати можна за телефонами (0472) 32-10-32, 35-42-06, 063 622-77-07, 099 536-37-72, 067 506-59-09 або за адресою cherkasy@visnuk.ua

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...