В рамках щомісячних вебінарів для підприємців та деклараційної кампанії – 2017 начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб, майнових податків і зборів з фізичних осіб управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко висвітлила особливості декларування окремих доходів громадян і підприємців, озвучила відповіді на найчастіші запитання декларантів, помилки декларантів та про те, як їх виправити.

Зокрема, йдеться про те, скільки декларацій подавати підприємцям; як правильно подати уточнення і чому ФОП-спрощенцям важливо контролювати обсяги діяльності; чи потрібно декларувати передачу авто за довіреністю і кому із спадкоємців не потрібно подавати декларацію. Є блок відповідей на запитання землевласників – учасників АТО, та ін.

Завантаження презентації, тез, відповідей на запитань, оновлених табличок-2017 за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/292903.html

Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

Важливі нагадування від Наталії Бойко

19 квітня граничний термін сплати ФОП – спрощенцями 1-3 груп єдиного внеску за 1 квартал 2017 року. Платники єдиного податку 1 групи мають право сплачувати внесок у сумі не меншій 352 грн. на місяць, тобто квартальна сума має бути не меншою за 1056 гривень. 2 і 3 групи за себе сплачують не менше 704 грн. на місяць, тобто квартальна сума не повинна бути меншою за 2112 гривень.

Не пізніше, ніж 24 квітня громадяни – декларанти та фізичні особи, що провадять незалежну професійну діяльність можуть відправити декларацію про минулорічні доходи поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення.

Крім декларації про доходи, по строку 3 травня самозайняті особи подають звіт з єдиного внеску за 2016 рік (за формою згідно таблиці 3 додатка 5 до Порядку №435) та сплачують єдиний внесок за 2016 рік за себе.

Підписуйтеся на канал проекту «Допомога платнику» і оперативно отримуйте актуальну інформацію і роз’яснення з оподаткування: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Ми працюємо для вас!
Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...