Тема упередження продажу фальсифікату актуальна з наближенням травневих свят.

Головне управління ДФС у Черкаській області застерігає черкащан від підробок і запрошує спільно боротися з недобросовісними продавцями, які спекулюють на здоров’ї співгромадян.

Тож якщо Ви побачили у продажу алкогольні напої за заниженими цінами, або тютюнові вироби – за завищеними, НЕ ДАЙТЕ ОШУКАТИ СЕБЕ ТА ІНШИХ та повідомте про порушення начальника профільного відділу головного управління ДФС в області Дмитра Анголюка за номером телефону (067) 470-83-16 та/або повідомте про порушення начальника відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимира Капуру за номером телефону (067) 472-46-04 та/або зверніться (у робочі дні) на гарячу лінію головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.

Для пришвидшення перевірки та вилучення з незаконного обігу фальсифікату просимо зробити фотофіксацію порушень продажу алкогольних напоїв/тютюнових виробів та направити фото із зазначенням закладу торгівлі та короткою інформацією про порушення на адресу головного управління ДФС у Черкаській області ck.zmi@sfs.gov.ua або надіслати фото та повідомлення на сторінку головного управління у Facebook https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/

Також застерігаємо від виконання незаконних вимог «телефонних шахраїв», які останніми днями вимагають у посадових осіб підприємств і підприємців гроші від імені керівників державних податкових інспекцій і відділень та керівництва головного управління ДФС в області. Вимагателі поводяться вкрай зухвало і за повідомленнями бухгалтерів і підприємців, досить переконливі.

З даного приводу начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа наголосив, що ніхто не може телефонувати з незаконними вимогами від імені ДФС і вказані особи не мають жодного відношення до служби. Тим більше, що з 1 січня 2017 року на рівні державних податкових інспекцій залишились виключно функції сервісного обслуговування платників.

Просимо обов’язково поширити серед друзів, колег і знайомих вказану інформацію

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...