19 липня – граничний термін сплати єдиного внеску фізичними особами – платниками єдиного податку, за IІ квартал. Квартальна сума внеску до сплати платниками першої групи – не менше 1056 грн., другої і третьої – не менше 2112 грн.

Рекомендуємо платникам єдиного внеску цієї та інших категорій обов’язково переглянути тематичний вебінар заступника начальника управління – начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталії Бойко.

Фахівець наголосила, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника, нагадала який день вважається днем сплати єдиного внеску при використанні різних форм оплати. Також викладено порядок справляння єдиного внеску підприємцями та особами, що здійснюють незалежну професійну діяльність, з наведенням прикладів та розглядом конкретних ситуацій і надані відповіді на запитання учасників.

Зокрема йдеться про сплату єдиного внеску та подання звітності ФОП, який припинив діяльність; про нарахування внеску працівнику, що працює неповний робочий час, перебував у відпустці, на лікарняному, знаходиться у декретній відпустці; висвітлені питання подання звітності з ЄСВ, а також про добровільну участь громадян у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Завантаження презентації, тез, оновлених Табличок-2017 для підприємців, відповідей на запитання за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/301966.html

Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

Рекомендуємо також завантажити і використовувати матеріали останнього (червневого) семінару ГУ ДФС у Черкаській області для ФОП та громадян (тези лекторів, відповіді на запитання): http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv/303526.html

Днями запланований запис чергового вебінару для підприємців та надалі – консультації з акцизного податку. Чекаємо питань за темами за адресою help_payer@ukr.net

Підписуйтеся на канал проекту «Допомога платнику» https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw і оперативно отримуйте актуальну інформацію і роз’яснення з оподаткування:

Ми працюємо для вас!
Головне управління ДФС у Черкаській області
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...