31 липня 2017 року у м.Черкаси відбудеться традиційний щомісячний безкоштовний семінар для підприємців – фізичних осіб і громадян з питань оподаткування.

Його проведуть фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області для платників м.Черкас, Черкаського, Смілянського, Золотоніського районів.

Місце проведення заходу: актова зала будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх).

Початок: 10-00 год.

Цього разу буде викладено: справляння ПДВ фізичними особами - підприємцями; склад доходів та витрат ФОП на загальній системі оподаткування; первинні документи у ФОП, в т.ч. платника єдиного податку; товарні запаси у ФОП; трудові відносини у ФОП; нарахування та сплата єдиного внеску у разі чергової відпустки, відпустки за власний рахунок, декретної відпустки та лікарняних найманим працівникам та ФОП.

Інформаційний блок триватиме до години та сесія питання – відповіді розрахована на 1-1,5 год. Кожен учасник отримає відповідь на своє питання, фахову консультацію і пораду.

Тези лекторів та відповіді на запитання будуть викладені після 16-00 год. 31.07.2017 на субсайті ГУ ДФС у Черкаській області.

Рекомендуємо завантажити і використовувати матеріали останнього (червневого) семінару ГУ ДФС у Черкаській області для ФОП та громадян (тези лекторів, відповіді на запитання): http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv/303526.html

Також запрошуємо усіх бажаючих на щовівторкові консультації підприємців – фізичних осіб і громадян з податкового законодавства.

Дата найближчої – 25 липня. Наступна – 1 серпня.

Обслуговують провідні фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області. Податкова консультація працює у центрі обслуговування платників ДПІ у м.Черкасах (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, каб. 111 – перший поверх будівлі головного управління ДФС у Черкаській області).

Години роботи: 10.00 год. – 16.00 год., обідня перерва: 13.00 год. – 13.45 год.

Отримати швидку письмову консультацію Головного управління ДФС у Черкаській області можна, направивши листа з запитом на адресу проекту «Допомога платнику» help_payer@ukr.net

Звертайтесь, ми працюємо для вас!
Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...