Постійно і тільки для платників податку на додану вартість Черкаської області працює новий сервіс Головного управління ДФС у Черкаській області – приймання електронний копій первинних документів та бухгалтерської довідки.

Документи (в електронній формі у форматі PDF) можна надсилати на електронну скриньку головного управління ck.zmi@sfs.gov.ua

Сервісом можуть скористатись платники податку на додану вартість Черкаської області, у яких зупинено реєстрацію ПН / РК та:

Також за допомогою нового сервісу можна надіслати на електронну скриньку головного управління ck.zmi@sfs.gov.ua (в електронній формі у форматі PDF) відповідну бухгалтерську довідку і копії первинних документів до Таблиці даних платника податків.

Всі отримані електронні документи одразу приймаються, реєструються та передаються на розгляд Робочій групі ДФС в області, про що платник отримує електронний лист.

Запровадження комфортного способу передачі документів ініційовано у липні ц.р. керівництвом головного управління ДФС в області для зручності платників, які працюють у віддалених районах області та враховуючи обмежений термін роботи за наказом Міністерства фінансів України від 13.06.201 №567.

На сьогодні сервіс особливо активно використовують платники Золотоніського і Чорнобаївського районів.

Нагадуємо, що платники можуть в день відправлення Повідомлення, додатків до нього та/або Таблиці даних платника податків подати до державної податкової інспекції за місцем обліку (для передачі на розгляд Робочій групі ДФС в області) копії первинних документів по кожній ПН/РК та бухгалтерську довідку у паперовому вигляді та в електронній формі у форматі PDF на з’ємному флеш-носії.

Звертаємо увагу на зміни до Критерів оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та до Вичерпного переліку документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Відповідний наказ Міністерства фінансів України від 21.07.2017 №654 був зареєстрований 7 серпня ц.р. у Міністерстві юстиції України. Після оприлюднення наказу №654 одразу вийде відповідний коментар головного управління ДФС у Черкаській області.

Також радимо обов’язково прочитати коментар «Які дії платника у разі зупинення реєстрації ПН / РК»: https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/posts/910650455755504:0 та переглянути відео коментар щодо застосування штрафів за несвоєчасну реєстрацію червневих ПН/РК:

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...