Відтепер головне управління ДФС у Черкаській області щотижня проводить скайп – конференції з платниками податку на додану вартість з обговорення проблемних питань, які виникають у них під час зупинення реєстрації податкових накладних.

Перший захід відбудеться 18 серпня 2017 року.

В.о. начальника головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв зустрінеться з платниками м.Умань та району, Монастирищенського району, м.Сміли та району та Кам’янського району. Початок об 11-00 год.

Всі учасники заходу, які зберуться у студіях в центрах обслуговування платників Уманської, Смілянської ОДПІ та Кам’янського відділення Смілянської ОДПІ крім фахових консультацій, отримають роздаткові матеріали «Алгоритм дій платника при зупиненні реєстрації податкових накладних».

Захід відбудеться за участі в студії ГУ ДФС у Черкаській області Анатолія Погребняка, члена Організації роботодавців міста Черкаси, голови комісії з питань с/г підприємств Громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області.

Бажаючим долучитися до заходу та обговорити конкретні питання: подання повідомлення, формування та приєднання додатків, комунікації з питань блокування ПН/РК, оскарження рішення Комісії ДФСУ тощо необхідно звертатися до центрів обслуговування платників Уманської, Смілянської ОДПІ та Кам’янського відділення Смілянської ОДПІ.

Також радимо переглянути найактуальніше відео за темою «Алгоритм дій платника при зупиненні реєстрації податкових накладних»:

Прочитати детальний коментар «Які дії платника у разі зупинення реєстрації ПН / РК»:

https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/posts/910650455755504:0 а також переглянути відео коментар щодо застосування штрафів за несвоєчасну реєстрацію червневих ПН/РК:

Нагадуємо, що спеціально і виключно для платників податку на додану вартість Черкащини працює сервіс Головного управління ДФС у Черкаській області – приймання електронних копій первинних документів та бухгалтерської довідки просто на електронну скриньку головного управління ck.zmi@sfs.gov.ua

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...