Коротко і просто про головне по Темі №1

В.о. начальника головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв довів платникам податку на додану вартість алгоритм дій при блокуванні ПН/РК та розповів про порядок оскарження рішення Комісії ДФСУ.

Перший і головний крок у разі блокуванні ПН/РК: подання повідомлення до кожної податкової накладної та приєднання додатків – копій всіх первинних документів за Вичерпним переліком – у встановленому форматі, що не перевищує 2 Мб у PDF.

Оскільки на етапі оформлення повідомлення платники допускають найбільше помилок, М.Гріднєв навів огляд типових з них, зосередивши увагу на документах для підтвердження операції.

Викладено важливу інформацію для платників сільськогосподарських підприємств (проблема, огляд підтверджувальних документів + порада).

Також в.о. керівника ДФС в області нагадав, що спеціально і виключно для платників податку на додану вартість Черкащини працює новий сервіс Головного управління ДФС у Черкаській області. Електронні копії первинних документів та бухгалтерської довідки можна надсилати (у форматі PDF) просто на електронну скриньку головного управління ck.zmi@sfs.gov.ua

Відео «Алгоритм дій платника при зупиненні реєстрації податкових накладних»:

Завантаження презентації: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/306741.html Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

Також радимо прочитати детальний коментар «Які дії платника у разі зупинення реєстрації ПН / РК»:

https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/posts/910650455755504:0 та переглянути відео коментар щодо застосування штрафів за несвоєчасну реєстрацію червневих ПН/РК:

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...