В ході операції «Рубіж-2017» спільними заходами податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області, Черкаської митниці ДФС та відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Черкаській області припинено ввезення на територію України товарів з приховуванням від митного контролю.

Так, одне з черкаських підприємств – виробників уклало із підприємством США контракт на поставку з Китаю склотари та пробок до неї. 16 листопада ц.р. в зону митного контролю митного поста «Північний» Черкаської митниці ДФС в напрямку «в’їзд в Україну» заїхали два вантажні автомобілі «DAF» з напівпричепами. За поданими до митного контролю товаросупровідними документами через кордон в митному режимі «імпорт» переміщувались склотара та пробки до неї вартістю 489,7 тис.грн.

Разом з тим як встановили оперативники ГУ ДФС у Черкаській області та поінформували фахівців Черкаської митниці ДФС, вартість ввезених на митну територію України товарів значно перевищила задекларовану.

В подальшому, під час проведення митного контролю та повного митного огляду вантажу зафіксовано, що фактична вартість ввезених на митну територію України товарів становить $48,1 тис. або майже 1,3 млн. грн. (за курсом НБУ).

На разі Черкаською митницею ДФС складено протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, згідно з яким вказані товарно-матеріальні цінності загальною вартістю 1,3 млн.грн. вилучено, а до порушника застосовано штрафні санкції в розмірі 100% вартості товару.

склотара

крышки

контрабанда

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...