За перший місяць року відділом проведено 90 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

Розглянуто 5 звернень юридичних і фізичних осіб на можливі неправомірні дії посадових осіб ДФС та проведено 8 службових перевірок.

До органів прокуратури направлено 1 матеріал для надання правового висновку діям працівників ДФС і прийняття відповідного рішення.

З метою недопущення проникнення до органів ДФС осіб, які раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів, притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, осіб, які підтримують зв’язки із злочинними угрупованнями або не відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам проведено перевірки 13 кандидатів на посади в органи ДФС області.

Також задля забезпечення безпеки діяльності працівників структурних підрозділів ДФС в області проведено 7 перевірок пропускного режиму та 6 навчальних заходів по охороні службових приміщень.

Робота з упередження і виявлення кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці продовжується

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...