Співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області забезпечили відшкодування понад 2,6 млн.грн. несплаченого єдиного внеску.

В рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 212-1 Кримінального кодексу України, встановлено службових осіб підприємства, що виконувало видобувні роботи, які у 2015-2017рр. при нарахуванні заробітної плати в порушення ст. 9 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» умисно не нарахували та не сплатили більше 2,4 млн.грн. ЄСВ.

Як результат заходів податкової міліції в рамках розслідування кримінального провадження, завдані державі збитки відшкодовано в повному обсязі – підприємство сплатило єдиний внесок разом із штрафними санкціями.

Наразі до суду направлено кримінальне провадження з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності в зв’язку із повним відшкодуванням завданих державному бюджету збитків.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...