Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури області скерували до суду кримінальне провадження, відкритого за ч. 2 ст. 205, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 212, ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України, щодо організаторів конвертаційного центру, який обслуговував підприємства Черкаської, Київської, Одеської, Сумської областей та м. Києва.

Зловмисники надавали підприємствам реального сектору економіки послуги щодо мінімізації податків і переведення безготівкових коштів у готівку. Для цього на рахунки 27 підконтрольних компаній вигодонабувачі перераховували безготівкові кошти нібито за придбані товари і послуги. У подальшому кошти знімали готівкою і за вирахуванням певного відсотка від проконвертованої суми, передавали замовникам незаконної послуги.

Діяльність «конверту», обіг якого склав близько 73 млн. грн., була припинена працівниками податкової міліції в березні 2016 року.

В ході досудового розслідування одному з підприємств – вигодонабувачів донараховано близько 2 млн. грн. податків, керівнику підприємства оголошено про підозру в ухиленні від сплати податків, а кримінальне провадження скеровано до суду.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...