За 8 місяців від Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло 7 млрд. гривень податків і зборів. Вказана сума на 1,2 млрд. грн. більше, ніж за вісім місяців 2017 року. Минулого року планки у 7 млрд.грн. надходження сягнули у жовтні.

На розвиток місцевих громад бюджети Черкаської області отримали 4 млрд. грн. податків. Поставлені міськими та районними радами завдання перевиконано, додатково надійшло 250 млн.грн. У порівнянні з минулим роком надходження більші на 700 млн. гривень.

До державного бюджету зібрано 3 млрд.грн. – на 595 млн.грн. більше січня – серпня 2017 року.

Також звітного періоду перераховано 2,9 млрд. гривень єдиного соціального внеску (+590 млн.грн. в порівнянні з відповідним показником минулого року).

У розрізі основних платежів за січень – серпень 2018 року приріст до відповідного періоду минулого року 2017 року забезпечено з податку на доходи фізичних осіб (+669 млн. грн.), ПДВ з вироблених в Україні товарів (+159 млн.грн.), податку на прибуток підприємств (+115 млн.грн.), єдиного податку (+85 млн.грн.), військового збору (+46 млн.грн.), тощо.

За 9 місяців очікується збір до державного бюджету 3,3 млрд.грн. податків, до місцевих надійде 4,5 млрд.грн. Надходження єдиного внеску також сягнуть 3,3 мільярди гривень.

Діаграма - бюджет Черкаси, 08.2018

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...