Як зазначив в.о. начальника слідчого управління фінансових розслідувань полковник податкової міліції Сергій Вій, за 9 місяців п.р. слідчим управлінням закінчено розслідування 18 кримінальних проваджень, з яких 2 кримінальні провадження щодо організованих злочинних угруповань, причетних до незаконного обігу підакцизних товарів.

Так, у серпні п.р. скеровано до суду кримінальне провадження щодо двох організаторів «конвертаційного» центру, діяльність якого була припинена працівниками податкової міліції раніше, і розслідувалося із цілої низки статей, включно з легалізацією коштів, нажитих злочинним шляхом (ч. 3 ст. 209, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 212; ч. 4 ст. 358 Кримінального Кодексу України). Санкції частини 3-ої статті 209 КК України передбачають позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією коштів або майна одержаних злочинним шляхом.

С.Вій зауважив, що перед податковою міліцією не стоїть завдання карати чи знищувати, навпаки, ДФС надає змогу бізнесові вийти з «тіні», відшкодувати завдані державі збитки та надалі працювати сумлінно.

Так, за угодою про визнання провини до суду спрямовано 2 кримінальні провадження, а платежі за виявленими схемами ухилення від сплати податків у рамках кримінальних проваджень підприємці сплатили добровільно в ході досудового слідства.

Нагадуємо, сьогодні у прес-центрі видання «Нова Доба» начальник оперативного управління Головного управління ДФС у Черкаській області підполковник податкової міліції Віталій Мусієнко та в.о. начальника слідчого управління фінансових розслідувань полковник податкової міліції Сергій Вій провели інформаційний захід та гарячу лінію «Задайте питання про роботу податкової міліції».

Про економічний ефект, важливість роботи податкової міліції для пересічних черкащан та загальні показники роботи оперативного управління, які озвучив сьогодні у прес-центрі видання «Нова Доба» начальник оперативного управління Головного управління ДФС у Черкаській області підполковник податкової міліції Віталій Мусієнко можна прочитати: goo.gl/qNGxUD

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...