Які переваги державної служби? Які документи підготувати для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади в ДФС? Навіщо облікова картка платника податку (ідентифікаційний номер) та чому важливо повідомляти ДФС про зміну особистих даних? Як оптимально подати податкову звітність, де отримати консультації з податкових та митних питань і для чого може знадобитися електронний ключ (ЕЦП)? А також як рахувати на арифмометрі та чому у музеї історії податкової служби працює виставка фальсифікату і виставлені старі монети, банкноти, облігації, векселі і зобов’язання 20-30-х років минулого сторіччя? – про це студенти Черкаського державного технологічного університету дізнавалися на екскурсії в Головному управлінні ДФС у Черкаській області.

Також вони отримали інформацію про роль, місце, завдання, структуру і символіку ДФС, професії людей, які працюють у службі та процес адміністрування податків. Студенти спробували відповісти на питання, чи платять податки діти та які підстави для отримання податкової знижки за навчання – 2017.

Ми зацікавлені у зустрічах з майбутніми платниками та можливо нашими колегами. Заявки від навчальних закладів для проведення екскурсій приймаємо за номером 33-91-34 (відділ комунікацій Головного управління ДФС у Черкаській області).

Повідомлення про попередню екскурсію, проведену для студентів ЧНУ: goo.gl/Q43Eh4

Також нагадуємо учням 1 – 9 класів та їхнім батькам про проведення Державною фіскальною службою України та Національним університетом державної податкової служби ІІ Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка» (для учнів 1-4 класів), «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» (5-9 класів). Конкурс стартував у грудні та перший (регіональний) етап триватиме до лютого наступного року. Детально про це: goo.gl/HHsXv8

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...