Проведено 13 ротацію працівників Державної фіскальної служби України на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях. Чотири місяці 101 офіцер-доброволець ніс службу у районах здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях. Четверо – з Черкаської області.

В Головному управлінні ДФС у Черкаській області відбулись урочисті заходи з нагоди повернення колег.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, високий професіоналізм, відданість Батьківщині та українському народу, мужність та стійкість, проявлені при виконанні завдань у районі проведення Операції об’єднаних сил підполковник податкової міліції Дмитро Небилиця, підполковник податкової міліції Микола Володько, підполковник податкової міліції Юрій Євсюков та майор податкової міліції Денис Сізов нагороджені Почесними грамотами Черкаської обласної державної адміністрації.

Їхні родини відзначені Листами подяки Головного управління ДФС у Черкаській області за витримку, розуміння та підтримку.

За повідомленням Державної фіскальної служби України загалом за час існування Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон ООС ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях впродовж 2015-2018 років з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 544 млн гривень. Складено 5 тис. адміністративних протоколів щодо фактів порушення порядку переміщення товарів та здійснення господарської діяльності у зоні проведення АТО та ООС.

Протягом звітного періоду за матеріалами спецпідрозділу податкової міліції розпочато 305 кримінальних проваджень.

Упереджено переміщення готівки через лінію розмежування на суми 1,6 млн доларів США та 147,4 млн гривень.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...