Співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області у межах проведення операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.204 КК України, припинили в Черкасах діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів із недоброякісної сировини.

Виробництво фальсифікату відбувалося в гаражному боксі автомобільного кооперативу шляхом змішування спирту невідомого походження з водою та концентратами харчових домішок. Отримана спиртовмісна суміш сумнівної якості розливалась у пластикові ємності та продаж фальсифікату здійснювався як безпосередньо з «цеху», так і за допомогою поширення інформації і розміщення безкоштовних оголошень на відповідних ресурсах мережі Інтернет та у закритих спільнотах мобільного месенджеру Viber.

За результатами санкціонованих обшуків вилучено партію фальсифікованих алкогольних напоїв та спирту, а також обладнання для незаконного виготовлення фальсифікату і автомобіль, який використовувався для його транспортування, орієнтовної вартості 400 тис.грн.

Вилучені ТМЦ передано на відповідальне зберігання.

Триває досудове розслідування кримінального провадження

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...