07 листопада 2019 року у Головному управлінні ДФС у Черкаській області відбулись урочисті заходи з нагоди повернення працівників податкової міліції, які з 24 червня по 29 жовтня 2019 року несли службу у районі проведення Операції об’єднаних сил.

Вітаючи колег, перший заступник начальника ГУ ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко висловив подяку за успішне виконання службових та бойових завдань, відданість українському народу, гідне представлення Черкаської області та інтересів ДФС під час несення службу в районах проведення операції Об’єднаних Сил. Наостанок привітав з поверненням без втрат і побажав всім миру.

З вітальним словом перед присутніми виступив начальник оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області Віталій Мусієнко, який висловив подяку за вірність присязі, гідне виконання службових обов’язків та захист економічних інтересів в районах проведення операції Об’єднаних Сил.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, високий професіоналізм, відданість Батьківщині та українському народу, мужність та стійкість, проявлені при виконанні завдань у районі проведення Операції об’єднаних сил полковник податкової міліції Сергій Шульга, майор податкової міліції Андрій Хамаза та старший лейтенант податкової міліції Дмитро Гудзь нагороджені Почесними грамотами Черкаської обласної державної адміністрації.

Загалом, вже 39 працівників податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області пройшли службу в районі проведення ООС/АТО, 14 з яких заохочені відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Шістнадцята ротація вже на сході і, зокрема, 5 працівників оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...