Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє про прийняття Закону України від 21.04.2022 року №2218 – IX «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2022 рік» (далі – Закон).

Пунктом 3 Закону внесено зміни до розділу II «Прикінцеві положення» Закону України від 15 лютого 2022 року №2042 – IX «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» (із змінами від 15 березня 2022 року) : абзац другий пункту 1 викладено у наступній редакції.

«абзацу другого підпункту 1 і підпункту 3 пункту 16 та пункту 29 розділу 1 цього Закону, які вводяться в дію з 1 травня 2022 року»

«у пункті 3 слова і цифри до «15 грудня 2022 року» замінити словами і цифрами «замінити словами і цифрами «до 30 квітня 2022 року».

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Відповідно, новий механізм сплати та зарахування акцизного податку з реалізації тютюнових виробів перенесено із 01 січня 2023 року на 01 травня 2022 року.

Нагадуємо, що новий механізм справляння роздрібного акцизу полягає в перенесенні сплати з роздрібних торговців тютюновими виробами за ставкою 5 відс., на виробників або імпортерів цих товарів, які мають сплачувати 5 відс. акцизу з товарів, проданих через власні роздрібні магазини або з продажу таких товарів іншим оптовим або роздрібним торговцям.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...