Продовжуючи спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків, в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко провів зустріч з головою Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області Євгенієм Нагорним. У заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська та керівники профільних підрозділів.

Захід пройшов в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, які виникають у роботі бізнесу.

Під час зустрічі Євгенієм Нагорним озвучені проблемні питання сьогодення, які виникають у суб’єктів господарювання.

Темою сьогоднішнього діалогу було обговорення найбільш проблемних для платників податків питань щодо реєстрації/зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, особливостей адміністрування акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів, перекодування касового апарату та інше, а також визначили шляхи покращення взаємодії представників асоціації з податковою службою Черкащини для системного вирішення проблемних питань.

Сергій Гришко зазначив, що податкова служба розширює можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області
<

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...