Актуальні питання щодо легалізації трудових відносин, погашення заборгованості з виплати заробітної плати в організаціях, установах, підприємствах області, обговорювалися сьогодні під час робочої зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка з головою Федерації профспілок Черкаської області Петром Шевченком. У заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська та керівники профільних підрозділів.

Сергій Гришко зазначив, що в нинішніх кризових умовах актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у „конвертах”, реалізація гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати.

Так, підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності, при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.

Захід пройшов в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, які виникають у роботі організацій, установ, підприємств області.

За результатами зустрічі прийнято ряд рішень щодо поглиблення співпраці у питаннях легалізації трудових відносин, погашення заборгованості з виплати заробітної плати в організаціях, установах, підприємствах області.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області
<

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...