Продовжуючи політику відкритості і прозорості, використовуючи новий формат співпраці, в рамках дії комунікаційної податкової платформи, була проведена зустріч з керівником Смілянської міської громадської організації «Колегія підприємців» Олександром Ніколаєвим в онлайн режимі на платформі ZOOM.

Учасниками заходу від Головного управління ДПС у Черкаській області були заступник начальника Тетяна Харьковська, начальник Смілянської ДПІ Наталія Ведмедь та начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Жаврід.

В ході зустрічі обговорено питання пільг по сплаті єдиного податку та ЄВ за ФОП для підприємців 1,2 та 3 груп єдиного податку під час воєнного стану та особливості застосування спрощеної системи оподаткування 2%.

Підсумовуючи результати зустрічі Тетяна Харьковська зазначила: «Такі зустрічі наочно показують, що ми йдемо шляхом відкритості до платників податків, підтримки сприятливого середовища для ведення бізнесу, готові до ефективної комунікації, вирішенні проблемних питань, що постають нині як перед бізнесом».

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...