Головне управління ДПС у Черкаській області наголошує, що у разі зміни фізичною особою – платником податків особистих реєстраційних даних, а саме: місця проживання (податкової адреси), прізвища, ім’я, по батькові, тощо, такий платник зобов’язаний, протягом місяця з дня виникнення таких змін, повідомити податкові органи шляхом подання Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР (далі – Заява за ф. № 5ДР).

Заява за ф. № 5ДР подається за вибором платника податків в один з таких способів:

1) особисто або через законного представника до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання), а у разі зміни місця проживання – до контролюючого органу за новим місцем проживання. Фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначені заяви особисто або через представника до будь-якого контролюючого органу.

Ознайомитися з адресами та режимом роботи Центрів обслуговування платників Черкаської області можна на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області: https://ck.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/382335.html.

2) засобами електронного сервісу «Електронний кабінет».

Для входу до Електронного кабінету необхідно перейти за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua/, або через субсайт Головного управління ДПС у Черкаській області офіційного вебпорталу ДПС. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється виключно за наявності кваліфікованого електронного підпису.

Наголошуємо, що своєчасне внесення фізичними особами достовірної інформації про свої особисті реєстраційні дані дозволить вчасно отримати адресну інформацію від податкової, зокрема, податкові повідомлення – рішення про нараховану суму земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та транспортного податку, що дозволить уникнути накопичення боргу.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...