Під час чергової робочої зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка з аграріями обговорювалися актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання аграрного сектору.

У заході, в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, які виникають у роботі бізнесу взяли участь: керівник Черкаського відокремленого підрозділу ВГО «Українська аграрна конфедерація» Лора Рубченко, заступник директора з економіки ТОВ «Гладківщинське ХПП» Олена Макєєва, начальник управління оподаткування юридичних осіб Микола Гріднєв, начальник відділу прогнозу, аналізу та звітності управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ольга Костенко.

На зустрічі розглянуті окремі питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування та подання Таблиці даних платника податків та змін, внесених до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку в Єдиному реєстрі податкових накладних» (Постанова КМУ від 11 грудня 2019 р. № 1165 (зі змінами і доповненнями)).

Податківці звернули увагу присутніх на дотриманні порядку подання Таблиць даних та пояснень до них з метою подальшого упередження зупинки реєстрації податкових накладних платників реального сектору економіки, а також визначили шляхи покращення взаємодії громадських організацій з податковою службою Черкащини для системного вирішення проблемних питань.

Сергій Гришко зазначив, що зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями. Податкова служба завжди на стороні сумлінного платника податків і зацікавлена в тому, щоб бізнес ефективно працював та розвивався.

Нагадуємо, що один з сучасних форматів співпраці з бізнесом - комунікаційна податкова платформа в Головному управлінні ДПС у Черкаській області продовжує активно працювати, задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості.

у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...