Згідно норм Податкового кодексу України до 10 травня включно податкові агенти зобов’язані подати податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку до контролюючого органу за місцем свого обліку (ф.1ДФ) за 1 квартал 2016 року. Такий розрахунок подається за наявності у податкового агента найманих працівників та у разі нарахування сум зазначених доходів платникам ПДФО протягом звітного періоду.

ГУ ДФС у Черкаській області 21 квітня запрошує податкових агентів взяти участь у спеціальному вебінарі з детального роз’яснення порядку заповнення та подання податкового розрахунку за ф. №1ДФ.

Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ Початок трансляції – о 10-00 год.

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net

Також у зв’язку з наближенням терміну подання звіту щодо сум нарахованого ЄСВ днями буде поширена відповідна відео консультація завідувача сектору адміністрування єдиного внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталії Бойко.

Радимо переглянути й попередні вебінари та відео консультації ГУ ДФС у Черкаській області з висвітлення податкових змін – 2016 і заповнення податкової звітності. Відео знаходиться на спеціальному каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...