Пропонуються:

- частина нежитлового приміщення площею 98,9 м²; гараж площею 21,0 м² за адресою: Черкаська обл., м. Городище, вул. Грушевського, 3; площа Миру. Мета використання – розміщення органу місцевого самоврядування та службового автотранспорту міської ради та інші види діяльності, що можливо розмістити в адміністративних приміщеннях, гаражних приміщеннях;

- частина приміщень площею 25,1 м² за адресою: вул. В. Стуса, 37, м. Сміла, Черкаська область. Мета використання – розміщення торговельного об’єкта з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.

Оголошення про намір передати в оренду зазначені об’єкти опубліковано у газеті «Відомості приватизації» від 24.08.2016 № 68 (984). Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, кімн. 307, РВ ФДМУ по Черкаській області.

У разі надходження двох і більше заяв на об’єкти оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

За консультаціями звертатись за телефонами (0472)37-34-48, 37-30-01.

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...